Vädret idag
Mestadels molnigt
8°C
Prognos November 24, 2020
dag
Mestadels molnigt
9°C
 

Bröderna återförenas i FBK

Jesper Norrman är klar för Frillesås BK. FOTO: Frillesås Bandy

 

Frillesås BK har gjort klart med ytterligare en hemvändare. Jesper Norrman ansluter från IK Tellus för spel på isen där han lärde sig åka skridskor.

 

BANDY. För en vecka sedan blev det klart. Jesper Norrman är klar för spel i Frillesås BK nästa säsong. Den 24-årige halven (ytterbacken/yttermittfältaren) som även kan spela på mittfältet har kritat på ett kontrakt på 1+1 år.

– Det känns givetvis bra, väldigt roligt. Jag ser mycket fram emot säsongen och att flytta ner och börja träna med laget, säger Jesper Norrman.

 

Han bor just nu i Västerås, där han en gång i tiden spelat och då också vann SM-guld. Tidigare klubbar är Nässjö, Västanfors och Ljusdal, men förra året spelade han elitseriebandy i IK Tellus som dock åkte ur den högsta serien. Valet att spela för Frillesås BK var inte svårt.

– De erbjöd mig en rolig roll och jag vet ju sedan tidigare att det är ett skönt gäng eftersom jag kommer från trakten och spelat med flera av spelarna tidigare. Min brorsa, Lukas, spelar också här och han har pratat gott om det.

Hur känns det att få spela med sin bror?

– Fantastiskt! Vi har ju snackat om det sen vi var små. Att få spela elitseriebandy tillsammans i Frillesås, det trodde man ju inte var möjligt då. Men nu är det möjligt och det ska bli riktigt häftigt.

Vad hoppas du kunna bidra med?

– Jag tror absolut jag kan bidra med lite rutin i de större matcherna. Jag är bolltrygg och snabb och hoppas kunna hjälpa laget att bli bättre, säger Jesper Norrman.

 

Christer Lind som är värvningsansvarig håller med om att Frillesås får en bolltrygg och snabb spelare. Han lägger därtill skridskostark och att nyförvärvet kan spela på olika positioner.

– Det är en stark spelare som vi kan använda på olika ställen. Det ger oss mer möjligheter att använda andra spelare på andra positioner. Det breddar vårt lag och ökar konkurrensen. Så det är en riktigt bra förstärkning.

Blir det fler nyförvärv?

– Om inget oväntat dimper ner under hösten här så känner vi att truppen är ganska klar. Med de nyförvärv vi tagit in har vi ett starkare lag än föregående säsonger.

Vad är en rimlig målsättning för kommande säsong?

– Självklart är första målet att klara kontraktet, men varför inte säga topp 10 och en slutspelsmatch, säger Christer Lind.

Anton Lorentzson

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tid & PlatsLäs mer >>

MÅNDAG 1 JULI 

19.30. IF Norvalla - Onsala BK, DM-herrar, kvartsfinal, Norvalla IP

 

TISDAG 2 JULI 

19.00. Tölö IF - Väröbacka GIF,Div 4 Herrar, Hamravallen

 

ONSDAG 3 JULI 

19.00. Åsa IF - Skene IF, Div 3 sydvästra Götaland Åsa IP

19.00. Kungsbacka IF - BK Astrio, Div 4 Herrar Tingbergsvallen

 

TORSDAG 4 JULI

19:00 Onsala BK - Valinge-Derome DFF, Div 1 Mellersta Götaland, damer. Rydets IP Onsala

19.00. Åsa IF -...

Läs Mer

TYCK TILL:

Brukar du vattna dina rabatter i trädgården med kranvatten?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera