Vädret idag
Mestadels molnigt
11°C
Prognos October 20, 2020
dag
Skurar
13°C
 
  • Andreas Scheffel

   Bor I Kungsbacka innerstad. Född och uppvuxen i kommunens östra delar. Är personlig assistent, skådespelare, regissör, serietidningssamlare och överdrivet intresserad av skidskytte.

  • Louis Herrey

   Är lite av en mångsysslare: undervisar, skriver, fotograferar och musicerar. Men ”pappa” är den jobbtitel jag är mest stolt över. Om du vill göra mig glad, bjud på sushi. Fast det går lika bra med fotmassage.

  • Richard Forsberg

   Född och uppvuxen i Kungsbacka, utbildad och arbetad annorstädes. Grundare av Den kulturella byrån, driver Produktionsbolaget Ebbgård. Regisserar och producerar kultur, mestadels teater. Vanligtvis välklädd samt okej att ha i möblerade rum. Skojar en del.

  • Ulrika Wahlström

   Bor i Vallda med man, barn och fågel. Heltidsarbetande marknadsförare med ambition att någon gång ge ut en roman. Har mycket spring i benen och vill få hela kommunen att lysa upp så att jag kan springa i tid och otid. Älskar när folk öppnar dörrar!

  • Ingrid Höglind

   Bor i Hede och har under många år varit kultursekreterare i Kungsbacka kommun. Nu är jag frilansjournalist och kulturkonsult och har bloggen Gränslöst – om allt och ingenting.

  • Kurt Chico Johansson

   Född på ett stuteri i republiken Jämtland (hingstdepån Wången!) Har jobbat som journalist i 70 år varav 48 år i Kungsbacka. Har spelat 363 av Sveriges golfbanor och 55 på utrikisk mark. Bor i Kolla.