Vädret idag
Skurar
11°C
Prognos October 25, 2020
dag
Delvis molnigt med skurar
12°C
 

Tack för den här tiden Kungsbacka

Detta är min sista vecka på Norra Halland. Från och med onsdag nästa vecka börjar jag på Jönköpings-posten. När jag flyttade till Kungsbacka i januari 2013 för att börja på NH var det med ett tydligt uppdrag – att bidra till tidningens nyhetsarbete. Jag hoppas att jag fullföljt den uppgiften på ett tillfredsställande sätt. Jag har lärt mig otroligt mycket under min tid i Kungsbacka: om journalistik, om kommunal krishantering – och om Sverige. Det sistnämnda trodde jag inte riktigt när jag flyttade hit. Jag är född och uppvuxen i Malmö. Bortsett från Skåne har jag bara bott på ett ställe till i Sverige, nämligen Jönköping. Båda är storstadsregioner – mer eller mindre. Och båda städerna har vissa likheter. Att bo i Kungsbacka har varit en ögonöppnare. Det är en annan del av Sverige som jag nu förstår jag inte hade någon kunskap om. På många sätt är Malmö en bubbla och jag tror att Kungsbacka är mer representativt för Sverige när det kommer till vissa åsikter. Jag har hunnit berätta mycket om Kungsbacka under mina nästan två år på Norra Halland – men det har även funnits mycket som jag inte hunnit berätta, och som jag hade velat skriva om. Vissa historier tar mer tid att bekräfta och samtidigt jobbar vi alltid mot nästa tidning. Mina kollegor på NH får följa upp dessa historier. Ett stort tack till alla er som ringt, mejlat och lämnat tips. Ni är ovärderliga för vårt arbete. Jag hoppas att jag följt upp era tips på ett tillfredsställande sätt. Fortsätt att ringa och mejla, men gör det inte till mig utan till Norra Hallands nyhetschef Christina Forlin. När jag flyttade från Jönköping till Kungsbacka lämnade jag kvar en del av mig själv i den småländska staden vid Vättern – en stad jag nu kommer återförenas med. Och när jag flyttar från Kungsbacka kommer jag lämna kvar en liten del av mig själv här med. Jag har träffat fantastiska människor som betytt mycket för mig och vi håller kontakten. Ni vet vilka ni är. Tack för den här tiden Kungsbacka – och kanske ses vi igen.
Redaktionen
redaktionen@norrahalland.se 0300- 101 75

TYCK TILL: Kommentera artikel

2 comments

 1. Chris Forsne
  September 29th, 2014 19:08

  Lycka till Philip. Du har gjort ett bra jobb och läsarna kommer att sakna dig!

  Reply

 2. Anders Ekström
  October 4th, 2014 20:52

  Lycka till ! Det kommer att gå bra för Dig!

  Anders E

  Reply

Kommentera detta inlägg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DebattLäs mer >>

ANNONS

TYCK TILL:

Brukar du vattna dina rabatter i trädgården med kranvatten?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 26 juli

kl 12–15 Ekopyssel på Naturum Fjärås Bräcka. Tema: fjärilar.

Kl 20 Trubadurkväll på Nyfiket i Frillesås med Marcus Schulz.

Lördag 27 juli

kl 9 Ölmanäsdagen. Ölmanäs segelsällskaps årliga bankappsegling på Gårda brygga i Åsa. 

Kl 9–10 Utomhusyoga på Rörviks camping. Yoga för alla. Ta med yogamatta eller liknande samt filt/handduk. 

Kl 10.30–13 Hantverksstund på Högenstugan, Österbyn, Åsa....

Läs Mer

Så här funkar eNH!